dilluns, 12 de maig del 2014

Contra la indiferència, prenem partit!

Les companyes del Front d'Estudiants (FEUP) fa dos anys que lluitem per un model d'Universitat alternatiu, al servei del poble, la classe treballadora i els sectors oprimits.


Com a moviment estudiantil de l'UJI, el nostre horitzó segueix sent avançar decididament i materialment en la creació d'una Educació Pública, Popular i de Qualitat. El projecte del FEUP es constitueix com un nord de lluita, per assolir un model educatiu que busca generar coneixement per tal de resoldre les necessitats de la societat, que no necessàriament s'expressen al mercat.


Hem d'aconseguir integrar a tots els sectors afectats per les retallades i el desmantellament del sistema educatiu públic. La solució passa per què el moviment estudiantil i el moviment social unifiquen les seus forces; no únicament per resistir als seus atacs, sinó també per avançar i satisfer les nostres reivindicacions.

En el context actual, el Consell de l'Estudiantat ha de ser una ferramenta útil per als estudiants i la defensa dels seus interessos. És temps de prendre partit! el 20 de maig, vota FEUP!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada